Nove lokacije za nove Smile programere

dodela-sertifikata-nbg-1

Nove lokacije za nove Smile programere

U svetu u kojem tehnologija dodiruje svaki aspekt našeg života, presudno je da naša deca postanu aktivni kreatori tehnologije, a ne samo pasivni korisnici. To je zapravo misija školice programiranja Smile, da svakom detetu pružimo čvrste temelje računarskih veština, kreativnosti i kritićkog razmišljanja, kako bismo ih pripremili za budućnost. Evo kojim tokom je to išlo od ove ideje do danas. 

Vratimo se u 2014. godinu, godinu osnivanja školice programiranja Smile. Tada, u Jagodini, smo rešili da krenemo u veliki izazov – pružanje svog celokupnog znanja iz informacionih tehnologija na raspolaganje klincima, koji su vrlo rado dolazili kod nas, a sa još većim osmehom izlazili sa časova. Kako je vreme odmicalo, da budemo precizni 2017. godine, otvorena je školica na još jednoj lokaciji, na Novom Beogradu. Na svo oduševljenje dece i roditelja kojih je iz časa u čas bilo sve više, bilo je nedovoljno prostora za upisivanje svih koji su želeli da pohađaju naše časove, pa smo s toga 2018. godine proširili kapacitete u naselju Palilula. Ali ne samo na Paliluli, nego i u Novom Sadu. 

Ko je Smile školica
Photoshop, video produkcija, programiranje, robotika, sve to sa osmehom na licu, jer ne umemo drugačije!
smile-skolica-programiranja-na-nove-tri-lokacije-3
smile-skolica-programiranja-na-nove-tri-lokacije-2
smile-skolica-programiranja-na-nove-tri-lokacije-1

Novembra krećemo sa novom Smile školskom godinom, ali ne samo sa novom školskom godinom, već i sa tri nove lokacije. Tako je, dobro ste pročitali. Tri nove lokacije se nalaze na Voždovcu, u Batajnici i Pančevu. Rešili smo da približimo školice svim roditeljima koji su odustajali od upisa zbog udaljenosti postojeće dve školice u Beogradu. Dragi roditelji budućih programera, sad smo tu, bliže Vama! 

smile-vozdovac-1
smile-vozdovac-4
smile-vozdovac-2
smile-vozdovac-3

Želimo da Vas podsetimo, ako već niste videli, dok ne krenu redovni časovi, imamo aktivan upis na promo časove. Prijavite svoju decu da dođu kod nas da zajedno učimo nove stvari.