Usluge

Važna podrška za uspeh vašeg biznisa

IZRADA WEB SAJTOVA

Usluge koje nudimo pokrivaju sve digitalne aktivnosti koje se odvijaju na Internetu i van njega. Cilj nam je da profesionalno pokrijemo sve segmente našeg poslovanja u odgovaranju na vaše zahteve. Od izrade sajtova i internet prodavnica kao i optimizacije sajtova za pretraživače (Google). Suština kvalitetnog poslovanja biznisa na Internetu podrazumeva konstantno praćenje svetskih trendova i stalno prilagođavanje i adekvatan pristup svim kanalima online marketinga, kojim se vodimo. Sa našim uslugama imate kompletan digitalni doživljavaj vaše lične karte na Internetu. Sa nama izgradnja poslovne web lokacije ili internet prodavnice je lakša nego ikada. Ne košta puno novca, ne morate znati kako da kodirate ili dizajnirate, vaša online trgovina nije ograničena na radno vreme kao na fizičkoj lokaciji, a to je jedan od najboljih načina oglašavanja. Još uvek niste sigurni kako će vam web sajt pomoći da razvijete svoje poslovanje? Evo nekoliko razloga zašto svaki biznis treba imati svoju web stranicu:

Izrada sajta

Najvažnija stvar prilikom izrade web sajta jeste planiranje. Dobra izrada sajta jeste dobar prethodni plan. Dakle, odmah, zamisli ili želje koje imate stavite na papir, šta želite da vaš web sajt postigne, koji je njegov cilj, kao i šta očekujete za uzvrat. Sprovedite analizu za vašu ciljnu grupu, za vašu konkurenciju, za vaše proizvode ili usluge. Jednostavno, stvorite celokupnu sliku izgleda i namene vašeg sajta. Kada 100% budete sigurni da znate šta je vaša misija, šta su vam ciljevi i ko vam je ciljna grupa, može se preći na sledeći korak. Sledeći korak je analiza sličnih sajtova, tj sajtova koji su zasnovani na sličnim idejama i reklamiraju sličan ili isti biznis. Ako nemate baš konkretnu zamisao kako bi vaš web sajt izgledao, ali će se roditi neka iz analize tih sajtova. Tek nakon svega prethodno navedenog krećemo u konkretnu izradu, jer nam je bitno da odgovorimo na sve vaše zahteve, a pritom imamo adekvatno dizajnersko rešenje po standardima.

web-dizajn
web-aplikacije

Izrada Internet sajta

Vi kontrolišete način komunikacije. Istina je da ne možete kontrolisati ono što drugi govore o vama na društvenim i medijskim kanalima, ali možete uticati na percepciju javnosti stvaranjem sopstvene priče putem izrade Internet sajta. Internet sajt pomaže vlasnicima kompanija da predstave svoju poruku, misiju i personaliti tržištu mnogo brže od štampanih reklama. Plus, možete povezati sa svojim Internet sajtom društvene mreže poput Facebook-a, Twitter-a, Instagram-a i svih ostalih platformi što može i da dodatno olakša deljenje sadržaja vaših klijenata na svoje privatne društvene profile.

Vaša konkurencija ima izrađen Internet sajt? Potrošači obično započinju kupovinu istraživanjem i preporukama od prethodnih mušterija i društvenih profila. Studije pokazuju da kada potrošač ima ideju o tome šta im treba ili šta žele, oni započinju istraživanje, a 72% njih odlazi na internet kako bi pronašao informacije o tome što traže, preglede i svedočenja prema poslednjim komentarima. Dakle, ako niste konkurentni konkurenciji, vi kupcima dajete razlog za kupovinu kod njih.

Izrada sajtova Jagodina

Jagodina jeste mala sredina, ali može biti veoma jako tržište ako ga pametno koristite. Izradom sajta u maloj sredini automatski vas izdvaja iz mora biznisa koji nemaju svoj web sajt ili se reklamiraju kroz druge vidove reklamiranja. Zašto biste bili ispod ostalih kada možete biti na vrhu?  Takođe, imajte na umu da vam je biznis fizički u Jagodini, a da se do njega može doći sa raznih krajeva cele države ili sveta putem vašeg web sajta. Budite vodeći biznis u Jagodini zahvljujući svom novom web sajtu.

Jagodina
beograd

Izrada sajta Beograd

Beograd je ogromno tržište koje definitivno treba iskoristiti. Zamislite samo koliki je broj firmi koje postoje tamo i zamislite kako je teško izdvojiti se od ostalih. Izrada web sajta je definitivno najbolje rešenje. Štampanje reklamnih materijala (flajera i postera) je skupo i oduzima dosta vremena za deljenje istog, a i pitanje je koliki će efekat postići. Da li će baš vaš flajer doći u ruke onog kome treba vaš proizvod ili usluga? Mala je verovatno, zar ne? Zato je najbolje rešenje web sajt. Sa web sajtom ste uvek ispred onoga kome treba vaša usluga kroz samo par klikova. Ako ste iz Beograda i potreban vam je web sajt koji će oduvati vašu konkurenciju i preuzeti im tržište mi smo tu da vam pomognemo!

Izrada sajtova Novi Sad

Imate hotel, školu, prodavnicu, agenciju za nekretnine, turističku agenciju ili bilo koji drugi biznis u Novom Sadu? Da li imate web sajt za taj svoj biznis? Nemate? Nemojte čekati više! Nudimo vam povoljno kreiranje web sajtova, lepo dizajniranih i optimizovanih. Naš pristup radu je dugoročan i planski. Savetujemo vas šta je najbolje rešenje na osnovu ideje koju nam iznesete i dajemo plan. Za uspeh nije dovoljno samo da imate sajt, potrebna je adekvatna strategija i određene akcije za lokalno područje. Svakom klijentu pravimo unikatan dizajn. Jedinstveni dizajn web sajta na osnovu vašeg korporativnog identiteta. Novi Sad je takođe veliko tržište kao i Beograd i zato je neophodno imati svoju ličnu kartu na Internetu bez obzira da li ste mali, srednji ili veliki biznis. Budite ispred svih sa svojim novim web sajtom!

novi-sad
web-shop

Izrada internet prodavnice

Nikad ne stavljajte znak zatvoreno ponovo na svoj biznis. Niko ne želi da radi u 3 sata noću, ali neki ljudi vole tad da kupuju. Ako imate web sajt ili internet prodavnicu, možete prodavati proizvode u svakom trenutku, ne samo od 8 do 16h, ili koje vam je već radno vreme. Internet prodavnica može značiti dramatičan porast prodaje, posebno kada uključite u kupce, one koji nisu ograničeni geografskom oznakom. Vaše prisustvo na mreži podržava i marketinške kampanje, usluge za kupce, izgradnju odnosa sa klijentima, prepoznavanje brenda i skoro svaki drugi element prihoda. Kombinovanje vašeg web sajta sa marketinškim alatima, kao što je marketing putem e-maila, pomaže vam da stignte do novih klijenata i generišete novu prodaju.

Optimizacija sajta

Prikazaćete se u rezultatima Google pretrage. Razmotrite ovo: 81% potrošača vrši online istraživanje pre kupovine. To znači da odlaze na Google i upišu jednu ili više ključnih reči, poput: ”najbolje kožne cipele” ili ako znaju tačno šta žele: ”ručno izrađene ženske kožne cipele u Beogradu”. Za sve ovo potrebna je optimizacija sajta. Ne možete tek tako izaći na Google, ako vaš web sajt nije optimizovan valjano. U prevodu, šanse da vas neko pronađe na rezultatima pretrage jednak je nuli. Ključne reči, meta opisi i naslovi su samo neke od stvari koje možete prilagoditi vašem web sajtu kako biste poboljšali optimizaciju pretraživača (SEO).

seo
NAŠE USLUGE SU VAM NA RASPOLAGANJU. KONTAKTIRAJTE NAS. 

Vaše ime i prezime *

Vaša E-mail adresa *

Vaš broj telefona *

Tekst poruke *