Partneri

Partneri udruženja SmileCode su pojedinci i kompanije koje nam svojim zalaganjem pomažu da ostvarimo naše ciljeve. Naši partneri pružaju konkretnu podršku za sve projekte koje SmileCode sprovodi, a koji su od opšteg značaja za zajednicu.

Zašto nam je potrebna Vaša pomoć?

Zato što dobre ideje i predani profesionalci ipak nisu dovoljni da bi se nadarenost svakog našeg učenika odnegovala i usmerila na pravi način. Zato što talentovane i posvećene osobe sa invaliditetom na taj način dobijaju šansu koja im je uskraćena.

Zašto biste svoj teško zarađeni novac i dragoceno vreme podarili nama, a ne drugima?

To jeste dobro pitanje. Naš odgovor glasi – zato što time ulažete u budućnost. Zato što time podstičete kreativni razvoj budućih programera, inženjera, arhitekata, dizajnera, preduzetnika. Zato što nam na taj način pomažete da naše učenike pretvorimo u stvaraoce.

Ukoliko ste zainteresovani da postanete partner pri sprovođenju nekog od naših projekata, slobodno nam se obratite. Svojim učešćem doprinosite realizaciji društveno-odgovornih projekata i omogućujete većem broju dece i osobama sa invaliditetom usavršavanje u oblasti informacionih tehnologija.

Pogledajte listu naših partnera, koji nam pružaju nesebičnu profesionalnu, materijalnu i moralnu podršku u ostvarivanju ciljeva našeg udruženja.