Donacija računara udruženju MNRO

Predstava i dodela paketića u udruženju MNRO

Donacija računara udruženju MNRO

Za humanost ne postoji pogrešan trenutak. Svaka prilika koja se ukaže je prava, ukoliko će taj gest ulepšati dan nekome.

A Novogodišnji i Božićni praznici su vreme kada nas sve obuzme ta praznična euforija, pa želimo da te trenutke ispunimo druženjem i radošću.

Upravo takav humani gest priređen je za decu iz udruženja MNRO, što je poslednjih godina postalo gotovo tradicija. I ove godine Crkva Božija priredila je Božićnu predstavu, nakon čega su deca iz udruženja darivana novogodišnjim paketićima. Mali glumci su ispraćeni mnoštvom aplauza dece iz udruženja MNRO, zbog koje je čitav skup organizovan. Njihov osmeh bio je najveća nagrada za humanost.

Kao i prošlih godina, i ovu Novu godinu zasladilo im je udruženje “Slatki osmeh”. Puno slatkih medenjaka sa prazničnim motivima obradovalo je decu iz udruženja. Kako je cilj rada radionice MNRO-a da deci ulepšaju svakodnevicu različitim aktivnostima tokom cele godine, od velike koristi će im biti i računar koji su dobili od udruženja “SmileCode”. Klinci će moći da se zabave, a i da ponešto nauče, kroz zajedničko druženje.

Naša domaćica Koviljka Berjan je kao i uvek ljubazno dočekala sve okupljene, a pastor Crkve Božije se okupljenima obratio kraćom besedom u kojoj je svima uputio najlepše želje i puno blagoslova u nastupajućoj godini.

Najvažnije od svega je da su deca svojim kućama otišla sa osmehom i puna pozitivnih utisaka. Radost na licima dece i prisutnih roditelja je najlepši dar i uspomena koju smo poneli sa ove priredbe. Naravno, i podstrek da nastavimo sa humanitarinim radom, kad god smo u mogućnosti.

Deo fotografija sa održane priredbe možete pogledati u galeriji ispod, a ostatak ćete pronaći na našoj Facebook stranici.