Dodela sertifikata polaznicima besplatne zimske školice programiranja

Dodela sertifikata i Minecraft turnir  11

Dodela sertifikata polaznicima besplatne zimske školice programiranja

Prošle nedelje uspešno je završena još jedna promotivna školica programiranja, tokom koje su naši mali polaznici upoznali svet programiranja, foto montaže, robotike, animacije… Ponosni smo na činjenicu da su roditelji, nakon dodele sertifikata, bili jako zainteresovani za termin upisa nove klase polaznika. To nam je potvrda da smo opravdali ukazano poverenje.

Sama dodela diploma protekla je kao i obično u prijatnoj atmosferi, a kao što to sada već tradicionalno radimo, i ovog puta smo za klince organizovali mali turnir u Minecraft-u. Titulu pobednika turnira poneo je Lazar Todorović, dečak koji, osim što vešto barata Minecraft-om, moramo priznati, pleni svojom neposrednošću i istraživačkim duhom. Može se reći da smo imali sreću da u ovu zimsku promotivnu školicu upišemo veliki broj dece koja pokazuju ogroman entuzijazam da nauče i saznaju nešto novo, a sa takvim polaznicima je najveće zadovoljstvo raditi.

Delić atmosfere prenosimo vam fotografijama zabeleženim tokom dodele sertifikata i Minecraft turnira, a ostatak slika možete pogledati na našoj Facebook stranici.

Družili smo se, zabavili, a sada krećemo sa pripremama za novu klasu polaznika!