Balkan Tube Fest 2016

balkan_tube_fest_2016_03

Balkan Tube Fest 2016

Školica programiranja “Smile” posetila je ovogodišnji Balkan Tube Fest i vratila se iz Sava Centra prepuna utisaka. Ukoliko još uvek postoje oni koji ne znaju o čemu se radi,reći ćemo da je BTF – Balkan TUBE festival posvećen fanovima YOUTUBE kulture i najpoznatijim YOUTUBERIMA na Balkanu. Inače, Balkan Tube Fest održan je 01. i 02. oktobra 2016. godine, sa početkom u 10h. Za razliku od prošlogodišnjeg , ove godine smo imali priliku da uživamo u dvodnevnom programu, koji se održavao u nešto više sala. Prvi dan započeo je ceremonijom otvaranja festivala, a voditelji Bojan Ivković, Nataša Guberinić i Sara Jo su poželeli dobrodošlicu prisutnim posetiocima. Balkan Tube Fest dao je mogućnost fanovima da upoznaju i druže se sa poznatim jutjuberima oflajn. Jutjub zvezde koje su bile nosioci programa Festivala bili su Yasserstain, Kovalska, PC AXE i Srpski tutorijali, kojima su se pridružili i mnogi popularni Jutjuberi sa Balkana. Meću poznatim Jutjuberima na BTF-u prisustvovali su i Deni – Serbian Lesson Guy, Muđa, Huligani iz gimnazije, Marija Žeželj, Adnan Bro i mnogi drugi.

Glavni program posetioci su mogli da prate u velikoj i maloj sali, podsećajući se najboljih klipova, a prikazane su i premijere novih. Upoznali smo i družili se sa svojim Jutjub zvezdama, ali i naučili nešto novo o njima.

Glasanje za izbor učesnika ovogodišnjeg festivala je trajalo do 01. marta 2016. godine, a priliku da glasaju iskoristilo je, verovali ili ne, čak 50.000 ljudi.

U foajeu Sava Centra na raspolaganju je bio prateći celodnevni program, a u Press centru Sava Centra je ovog puta bio organizovan kutak za roditelje, što uključuje celodnevne projekcije najnovijih filmova, gde su mogli da borave dok njihova deca uživaju u programima.

Više informacija o učesnicima i programu Balkan Tube Festa 2016 možete pronaći na linku http://www.balkantubefest.com/.