PC igre koje možete igrati sa svojom decom

pc-igre-koje-mozete-igrati-sa-svojom-decom

PC igre koje možete igrati sa svojom decom

Da li ste do sada razmišljali o igranju video igara sa svojom decom? Ukoliko niste, ili niste bili sigurni koja bi igra bila prikladna za Vas i Vašu decu, pogledajte naše predloge.

Crayon Physics

Igru krasi jednostavna grafika i opuštajuća muzika, ali i glavolomke koje možete rešavati sa svojom decom. Igra je pogodna za sve uzraste.

Octodad: Dadliest Catch

Nije lako biti roditelj, a još je teže kada ste u isto vreme i oktopod. Ovu veoma zabavnu igru možete igrati sa svojom decom – svako upravlja jednom nogom ili rukom Oktotate, i pokušava da ne stvori preveliki nered oko sebe. Igra je pogodna za decu od 7 i više godina.

Wallace & Gromit igre

Upoznajte pronalazača Volasa i njegovog pametnog psa Gromita. Serijal igara je nastao na osnovu humorističnih 3D animiranih filmova o Volasu i Gromitu. Igre su za jednog igrača, ali ne brinite – sve probleme u igrama možete rešavati sa svojom decom. Igra je pogodna za decu stariju od 3 godine. Poželjno je (mada ne i apsolutno neophodno) poznavanje engleskog jezika.

Portal 2

Zamislite da posedujete spravu kojom možete da naslikate jednu rupu bilo gde u Vašoj kući, a drugu bilo gde – u Vašoj kancelariji, vikendici, omiljenom letovalištu ili mestu za pecanje. Prolaskom kroz tu rupu, trenutno putujete sa jednog mesta na drugo. Upravo to je suština igre Portal 2. Igra podržava istovremeno igranje dva igrača, i zajedničko rešavanje zagonetki, a prikladna je za decu stariju od 12 godina.

Minecraft

Verovatno najpoznatija igra današnjice, a i verovatno igra uz koju Vaše dete provodi najviše vremena. Premda grafički nije previše dopadljiva, deca vole ovu igru zbog toga što im daje mogućnost da od kockica koje sakupljaju naprave najraznovrsnije stvari. Zvanično, igra je pogodna za decu od 12 i više godina.

Naravno, spisak igara se ne završava ovde. Pored ovih, tu su i mnoge sportske igre – FIFA, Pro Evolution Soccer, NBA, MotoGP i slično. Na Vama je da odaberete šta ćete igrati sa svojom decom.