Upis u redovnu školicu programiranja Smile

Screenshot_1

07 Sep Upis u redovnu školicu programiranja Smile

Ko smo mi?

Smile školica programiranja postoji od 2014. Nastali smo zbog želje da mentorskim radom pripremimo decu za rad sa novim tehnologijama. Naši predavači su vrhunski programeri i dizajneri, iza kojih stoji preko 20 godina iskustva u IT svetu. Kroz druženje i igru kroz program SMILE školice je do sada prošlo više od 2.500 dece, kao i preko 1000 odraslih, u našim školama u Beogradu (Stari grad), Novom Beogradu, Novom Sadu i Jagodini.

Screenshot_1
dodela-sertifikata-nbg-3

Zašto IT?

Na listi najtraženijih zanimanja u Srbiji, ubedljivo dominira IT struka, jer je čak 7 među prvih 10 na toj listi iz sfere informacionih tehnologija. Prosek plate programera sa srednjim iskustvom, u 2017 godini je bila 1299 eura*. Upisom Vašeg deteta u školicu programiranja Smile, obezbeđujete mu vrhunsku IT edukaciju i sigurnu budućnost.

Oblasti koje će vaše dete savladati

Osnove

Grafika

3D modeliranje

Video produkcija

Web dizajn

Programiranje

Robotika

Radionice

Koliko traje školica?

Edukacija u školici programiranja Smile se odvija u 3 nivoa. Svaki nivo edukacije traje godinu dana, a upis prvog nivoa je u toku. U pitanju je ozbiljan rad sa decom, a ne kraći kurs, jer želimo da naši polaznici nauče što više i dobiju ozbiljnu osnovu za dalje usavršavanje u IT oblastima.

dodela-sertifikata-nbg-1
skolica-programiranja-smile-na-dve-nove-lokacije-10

Kom uzrastu dece je školica namenjena?

Smile školica programiranja je namenjena dečacima i devojčicama od 6 do 14 godina. Iz iskustva možemo da vam kažemo da je bilo izuzetno nadarenih petogodišnjaka, ali i dece koja pokažu interesovanje, kada su malo starija od 14 godina. Ukoliko želite da Vaše dete postane vrhunski IT stručnjak sa odličnom zaradom – usmerite ga na vreme.

Kontakt

Najvrednija investicija je ulagati u budućnost svog deteta – uradite to danas. Pozovite nas telefonom ili nas kontaktirajte putem Vibera na 063\627-987. Takođe, Vaše kontakt podatke možete poslati i kontakt formularom ispod ovog teksta, nakon čega ćemo Vas kontaktirati.

Vaše ime i prezime *

Vaša E-mail adresa *

Vaš broj telefona *

Tekst poruke *