Otvorena školica programiranja “Smile” na Novom Beogradu

smile_bg

Otvorena školica programiranja “Smile” na Novom Beogradu

Ponosni smo što možemo da podelimo sa vama vest da je školica programiranja „Smile“ od nedavno proširila svoje kapacitete. U samom centru Novog Beograda, u naselju Fontana, nalazi se beogradski ogranak naše školice programiranja. Prostor je, kao i u Jagodini, kompletno renoviran i adaptiran za potrebe nastavnog programa, opremljen potpuno novim računarima, nastavnim pomagalima i opremom za rad sa LEGO robotima.

Nastavljamo sa proverenom praksom rada sa manjim grupama od po desetoro dece, uzrasta od 6 do 14 godina. Pozivamo sve roditelje koji žele da svoju decu usmere na pravi put i steknu znanje za budućnost, da se prijave za PROMOTIVNU BESPLATNU školicu programiranja u Beogradu. Tokom tog perioda deca će se upoznati sa sledećim oblastima: bezbednost na internetu, obrada fotografija, 3D modeliranje i izrada animacija, video produkcija, web dizajn, programiranje igara, i rad sa LEGO robotima.

Vaše dete možete prijaviti putem formulara na ovoj strani. Naši predavači su spremni da dočekaju polaznike prve PROMOTIVNE BESPLATNE školice programiranja “Smile” u Beogradu. Očekujemo vas!

U galeriji ispod možete videti kako izgleda naš novi prostor kao i lokaciju sa mapom gde nas možete pronaći.

Za sve dodatne informacije možete nam se obratiti putem telefona: 063.627.987 ili putem e-maila info@smilecode.org

Adresa

Narodnih heroja 3

11070 Novi Beograd

Email
Telefon

Telefon: 063/627-987

Viber: 063/627-987

Web